top of page

VI DESIGNAR & 
FINPLANERAR
DIN TRÄDGÅRD.

Din trädgård – Vår passion.

Vill du ge din fastighet ett lyft? Börja då med ansiktet utåt – trädgården. Vi utför allt ifrån små planteringar till stora altaner, garagebyggen och tomtplaneringar.
Eller drömmer du om att slippa snöskottning nästa vinter, så lägger vi värmeslingor i din uppfart.

Vi har lång erfarenhet av alla slags markarbeten. Det vi prioriterar högst är att kunden  alltid ska vara nöjd. Vi vill alltid lämna jobbet i ett skick så man kan känna sig stolt över vad man har skapat.

Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov, och kommer självklart med våra idéer, sett ur ett kanske mera erfaret perspektiv. 
Hör av dig till oss så bokar vi ett första möte!

skatte.png
Spara upp till 50%
Utnyttja ROT - avdraget.

KOMMUNALT 
VATTEN & AVLOPP, PROBLEMFRITT MED NORRLANDS-GRUNDER

pexels-cottonbro-4114737.jpg
Snabbt, tydligt & problemfritt.

 

Planering
För att jobbet ska flyta på enligt tidsplanen och att inga problem ska uppstå så planerar vi alltid tillsammans med kunden hur vi lägger upp hela jobbet. Vissa kanske vill rekrytera egna rörmokare och elektriker medans andra i de allra flesta fall vill att vi sköter allt.
Vi har redan gjort ett stort antal inkopplingar av kommunalt vatten & avlopp. Känner ni er osäkra så tveka inte att ta kontakt med några av våra referenskunder.
Vi lämnar alltid ett fast pris på jobbet och självklart kan du utnyttja ROT avdraget.

Utförande
Efter att i samråd med kunden hittat en lämplig plats att ansluta ditt avlopp så kör vi in vår maskin och börjar schakta. När vi schaktat klart lägger vi ner rören på frostfritt djup. Om vi skulle stöta på oväntade hinder under mark så för vi alltid en dialog med kunden om hur vi kan lösa problemet på bästa sätt. För att slippa köra fram och tillbaka så fyller vi igen schakten allt eftersom, detta för att köra sönder minimalt av din tomt.

Återställning
För oss är det precis lika viktigt att göra ett bra jobb både under och över mark. Vi strävar alltid efter att din tomt skall lämnas i samma skick eller bättre än då vi började.
I samråd med kunden kommer vi fram till hur återställning skall ske. I vissa fall vill man att vi lägger fin jord över direkt efter jobbet, men vi rekommenderar att man låter det ligga och sätta sig en tid innan man jordar ytan vi grävt upp. Parkeringar och andra grusytor återställer vi alltid direkt. 

Kontakta oss för en offert.

UT MED
DET GAMLA 
OCH IN MED 

DET NYA.

Rivning är inte att förstöra.

Vi har en bredd i vår verksamhet som gör det enkelt för dig som kund. Har du ett uthus, garage, gammal bod eller helt hus som ska rivas, då ser vi till att riva ner det gamla till grunden för att sedan återställa din tomt så att det ända som finns kvar är nysått gräs där huset stod.

Eller varför inte ta tillfället i akt och gör något kreativt av grundschakten? Kanske en swimmingpool eller en egendesignad liten damm.

Du bestämmer, vi anpassar oss! 

bottom of page